Feminisme combatiu a Vallcarca

El 2017 apareix aquest mural al barri de Vallcarca anunciant el naixement de La Brotada, nom amb el qual s’identifica cert moviment feminista del barri que, deduïm reinterpretant el mural, es presenta amb actitud cabrejada, incendiària, preparada per al combat amb pals selfie , armes contemporànies per a la denúncia, contra possibles accions “invasives” ja sigui del cos o del territori. 

No deixa de ser curiós que aquest sentit èpic de la lluita feminista es representi amb un estil gràfic propi del còmic on el passamuntanyes fa l’efecte de màscara de superheroïna marginal o marginada, convençuda de la seves accions combatives però previsora davant possibles represàlies en cas de ser identificada. 

Tota brotada pot créixer ben regada o estendre’s com un xarampió segons la seva tipologia. El més important, però, és evitar caure en el parany de que el brot t’embruteixi.

A %d bloguers els agrada això: