Pedro Álvarez. Un assassinat de 1992 encara sense judici

Pedro va ser assassinat a l’Hospitalet una nit de 1992 mentre acompanyava la seva nòvia a casa. La noia va identificar a la persona i al vehicle de l’assassí, que va resultar ser policia, a més, les bales trobades al lloc dels fets coincidien amb les utilitzades per les forces i cossos de seguretat nacionals.

L’agent va ser exculpat per “falta de proves” i es va tancar la investigació relacionada amb el cas després d’intentar, prèviament, criminalitzar la víctima buscant uns antecedents que no existien. Llegiu el cas explicat per Elnacional.Cat.

La família i amics de Pedro Álvarez van crear la Plataforma Pedro Álvarez per donar suport a la lluita per reobrir el cas i continuar amb la investigació utilitzant mitjans que no estaven disponibles l’any que es va cometre el crim.

NOTA 2020: L’Audiència de Barcelona va rebutjar reobrir la investigació del crim d’aquest jove a l’Hospitalet el 1992, que va prescriure definitivament el novembre de l’any 2020.

A %d bloguers els agrada això: