Colors sobre els murs d’una Barcelona grisa

ARTISTA: Sixe Paredes
OBRA: L’esperit de la muntanya (2016)

Districte: Horta-Guinardó
Barri: El Baix Guinardó
Lloc: Parc del Mural / carrer Lepant

Sixe Paredes és un artista barceloní que ha evolucionat des del món del graffiti fins a aconseguir un estil propi que abasta diferents disciplines com el muralisme, la pintura, l’escultura o els telers.

El 2016 va finalitzar un dels seus treballs de major format, L’esperit de la muntanya, un espectacular mural sobre la mitgera d’un bloc d’habitatges de 12 plantes, 1.200 metres quadrats i 32 metres d’alçada, en al carrer Lepant. El mural de Paredes recull una de les seves composicions geomètriques de colors plans i intensos que texturitza amb suaus trames de pinzellades i perfila amb unes línies negres que realcen els límits de les formes.  

Aquest treball s’engloba dins de la sèrie Natura viva, un conjunt de treballs de l’artista on elements de la natura com muntanyes, mars i cels s’entrellacen en abstractes composicions paisatgístiques, vibrants i de gran energia. Amb Sixe Paredes, el color es reivindica sobre la ciutat grisa.

NOTA: Malauradament el mural ha estat víctima d’actes vandàlics i actualment es troba bastant malmès a la part més propera a terra


A %d bloguers els agrada això: