Uns nassos de pallasso

És curiós observar com canvia el significat de portar un nas vermell de pallasso en funció de si tu mateix t’has col·locat el nas postís o t’ho ha posat una altra persona sense demanar-te el permís pertinent. 

El 2013 la gent es posava el nas donant suport a Pallassos Sense Fronteres en el marc de la campanya “échale narices”. El mateix any vam veure la foto del Papa amb un nas vermell com a mostra de suport a les entitats que procuren l’entreteniment dels nens malalts de càncer. Més recentment, es va popularitzar la imatge del regidor d’ERC que es va posar un nas de pallasso al costat d’un guàrdia civil que custodiava la seu de la Conselleria d’Economia de la Generalitat durant els registres del 20 de setembre per tal d’impedir la celebració del referèndum de l’1-O. 

Aquests nassos solidaris que reivindiquen la distensió que produeix un somriure davant l’adversitat res tenen a veure amb el nas que t’estampa un tercer per ridiculitzar la teva persona titllant-te de poc seriós i propens a fer riure als altres amb les teves ocurrències o els teus actes ridículs. Veieu alguns exemples adients per a aquest exemple.

A %d bloguers els agrada això: