L’esperit carnavalesc de Miss Van

ARTISTA: Miss Van
OBRA: Sense títol (2016)

Districte: Horta-Guinardó
Barri: El Baix Guinardó
Lloc: Carrer de Lepant, 409

Ja fa temps que les mitjaneres s’han convertit en un espai idoni per a l’exhibició d’art al carrer, ja sigui per iniciativa de l’administració per millorar el paissatge urbà o per iniciatives particulars d’associacions, col·lectius i artistes que troben en aquestes superfícies una plataforma on expressar-se públicament i de forma espectacular, com a mínim per les seves dimensions.

Miss Van, artista nascuda a Touluse que ha desenvolupat la seva carrera artística durant molts anys a Barcelona, ens delecta amb aquest mural realitzat l’any 2016 per invitació de l’Open Walls en el marc del projecte de micropoesia i art mural organitzat per BocanordFemRimes FemGraff

L’obra de Miss Van presenta uns personatges femenins sensuals coberts amb sofisticades màscares amb formes d’animals en escenes surrealistes i alhora d’un cert romanticisme. De presència colorista i exuberant, els personatges de Mis Van ens recorden l’estètica del carnaval venecià en l’època daurada del XVIII o també el glamur del Burlesque.

Altres links d’interès

WEB DE L’ARTISTA: missvan.com 


A %d bloguers els agrada això: