El Raval rumbós

Al carrer de la Cera (números 6 i 57) trobareu aquestes dues mitgeres dedicades a La Rumba Catalana. Són obra de Luis Zafrilla i van ser inaugurades el 2018 en homenatge als principals artistes d’aquest gènere musical tan barceloní, Peret, Los Amaya, El Pescaílla, Gato Pérez, Los Manolos, Estopa i tants d’altres.

Podeu Descobrir la identitat de tots els artistes que apareixen en aquestes mitgeres en aquests enllaços de BTV NOTÍCICES penjats a thinglink: “Mitgera del Carrer de la Cera, 6” i “Mitgera del Carrer de la Cera, 57“.

Mitgera al carrer de la Cera, 6.
descobriu la identitat dels personatges en aquest thinglink penjat per BTV
Mitgera al carrer de la Cera, 57 vista desde la Ronda de Sant Pau.
descobriu la identitat dels personatges en aquest thinglink penjat per BTV

A %d bloguers els agrada això: