Portes i persianes. Axe Colours

Els marcs de les portes del carrer es converteixen en marcs d’obres artístiques i passejar per alguns barris sembla com si fos visitar una galeria. Això sí, haureu de caminar fora de l’horari comercial si voleu veure certs treballs perquè aquí l’art apareix quan es tanquen portes i es baixen persianes.

Homenatge a Mies van der Rohe a la persiana d’un estudi d’arquitectura
Bryan Lee Cranston en el paper del popular Mr White de Breaking Bad
Un dels millors rapers de tots els temps, The Notorious B.i.g. 

Axe Colours és l’autor de tota una col·lecció de retrats de personatges reconeguts i d’actors protagonistes de populars sèries televisives que es reparteixen en diferents persianes de la ciutat amb el permís dels seus corresponents propietaris. En aquests exemples a la Vila de Gràcia, l’inconfusible estil d’aquest artista ha estat de gran acceptació entre comerciants i vianants del barri i és habitual trobar persones fotografiant aquestes obres o fent-se selfies amb elles. 

Norman Reedus encarnant al personatge Daryl Dixon de The Walking Dead
L’actor Bill Murray enmarcat a una de les persianes de la Vila de Gràcia
Daenerys Targaryen interpretada per Emilia Clark a Game of Thrones

Malauradament, molts d’aquests treballs han estat víctimes de l’esprai en mans de brètols amb poca sensibilitat i actualment no podem gaudir la seva contemplació. Que quedi aquesta entrada com a record.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: