Jesús indigent

ARTISTA: Timothy Schmalz (Canadà, 1969)
OBRA: Jesus Homeless (rèplica signada el 2017, instal·lada el 2019)

Districte: Ciutat Vella
Barri: El Barri Gòtic
Lloc: Placeta Ramon Amadeu (davant l’entrada de l’esglèsia Santa Anna)

Timothy Schmalz va crear aquesta obra, Jesus Homeless, l’any 2013 per denunciar la situació de les persones sense sostre. Posteriorment es van realitzar gairebé un centenar de rèpliques que es van repartir per tot el món i entre elles trobem aquesta just davant de l’Església de Santa Anna. Es va inaugurar aquí el 2019 amb motiu de la instal·lació d’un hospital de campanya a la primera planta de l’ edifici parroquial per atendre sanitàriament a les persones sense llar.


L’escultura, de gran realisme, mostra un home dormint sobre un banc cobert fins el cap amb una manta i descobrim que es tracta de la figura de Jesús quan observem els estigmes dels seus peus a la intempèrie.A %d bloguers els agrada això: