Una nova Torre Melina

ARQUITECTE: Oscar Tusquets Blanca (Barcelona, 14-06-941)
OBRA: Torre Melina (2011-2014)

Districte: Les Corts
Barri:  La Maternitat i Sant Ramon
Lloc: Cami de la Torre Melina, 1

Al barri de la Maternitat i Sant Ramon, tot passejant pel carrer de Collblanc, ens trobem amb aquest peculiar edifici dissenyat per Oscar Tusquets just al començament del Camí de la Torre Melina.

Aquest edifici d’habitatges centra la seva personalitat en les terrasses formades per cercles maclats i protegides del sol i de les vistes per gelosies lliscants que li donen aquest aspecte tubular quan estan tancades.

Col·locat en aquest lloc, just a la intersecció de carrers i amb una façana encarada al Parc d’Ernest Lluch, l’edifici cobra una rellevància estratègica similar (a nosaltres ens ho sembla) a la que tenien les torres de sentinella.

A %d bloguers els agrada això: