Camins sobre blau cobalt

OBRA: Edifici Blau (1968)
ARQUITECTE: Albert Danés
ESGRAFIAT: Llucià Navarro i Rodón 

Districte: Sarrià-Sant Gervasi
Barri: El Putxet i el Farró
Lloc: Avinguda de la Riera de Cassoles / Plaça Lesseps

Si us acosteu a la plaça Lesseps us cridarà l’atenció aquest edifici de parets blau cobalt serpentejades per un camí esgrafiat. L’edifici encarat a tres carrers d’alçada i amplada diferents soluciona el problema amb formes volumètriques que s’adapten a aquesta circumstància.

Com a anècdota, comentar que el quart drugstore de Barcelona, el DRUG BLAU, es va inaugurar el 1973 als baixos de l’edifici. Allà es podien trobar boutiques de roba, un restaurant, una perruqueria, etc. però, tot s’ha de dir, no va tenir molt èxit i va acabar tancant a finals dels 70.

Anunci a La Vanguardia publicat el 25 de novembre de 1973


A %d bloguers els agrada això: