L’art de MEDIANERAS a Barcelona

Sota el nom de MEDIANERAS signa el tàndem format per l’arquitecta Vanesa Galdeano i la llicenciada en arts Anali Chanquia que recentment han instal·lat el seu taller a la Vila de Gràcia. El seu treball, tant mosaics com espectaculars murals a mitgeres, es reparteix per nombroses ciutats de tot el món i ara esperem que una gran paret a Barcelona pugui lluir el seu treball.

Ens crida especialment l’atenció la concepció volumètrica de la seva obra i la seva capaciadad per integrar cada treball en el context urbà en què s’integra, creant en moltes ocasions un efecte de tridimensionalitat que transforma visualment l’espai que enmarca les seves pintures.

Un dels seus treballs a la Vila de Gràcia
PersianA del seu taller AL CARRER DEL PROFETA
L’altra PersianA del seu taller AL CARRER DE TORDERA
Mural a l’interior del recinte de la Unió Esportiva Sant Andreu

En alguns dels seus treballs la imatge es distorsiona perquè l’efecte tridimensional “proporcionat” es produeixi des d’un angle determinat. En l’exemple de la imatge superior veiem com les peces del mural encaixen vistes des del lateral dret de la composició. L’elecció d’aquest angle correcte no és arbitrària, en aquest cas els visitants de la Unió Esportiva Sant Andreu accediran al recinte per aquest costat dret de mural de tal manera que la sensació de tridimensionalitat de la pintura serà l’impacte inicial a l’contemplar-la.

Us convidem a visitar el web d’aquestes artistes per gaudir d’una gran mostra dels seus treballs tot i esperant que aviat puguem gaudir a la ciutat d’una gran paret treballada per elles. Ens alegra saber que MEDIANERAS hagin decidit establir la seva base a Barcelona, ara només falta que Barcelona aposti per elles.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: