Murals de CONSE a Barcelona

Coneixíem els treballs de Conse pel realisme i gran expressivitat dels seus retrats que destacaven sobre altres pintats a les parets pel seu peculiar sentit de la il·luminació en la qual un focus de color accentua el relleu d’unes faccions lleugerament caricaturitzades per la perspectiva pròpia d’un objectiu gran angular. Aquest any 2021, l’artista ha estat notícia pel seu gran mural que cobreix la mitgera del carrer Ramelleres, al barri del Raval.

2021 – Homentge a Makha Diop

Mural realitzat per Conse en el context de FILS Jornades Interculturals. Un homenatge a Makha Diop, artista sengalés i un significat agent de suport social de la comunitat africana a la ciutat de Barcelona i que va morir el 2020.

En el seu Instagram, Conse explica les dificultats administratives per obtenir els permisos per a la realització del mural, tot i tenint el suport de la comunitat africana, teixit associatiu i permís de la propietat, amb arguments com “realitzar un mural d’aquestes característiques podria tenir una repercussió negativa per a la resta de la ciutadania barcelonina”.

Conse es compromet aquí amb la importància de visibilitzar a persones d’origen no europeu implicades en l’acollida d’aquells que deixen enrere família i país d’origen a la recerca d’un futur esperançador i que acaben trobant, malauradament, incomprensió i discriminació en el seu destí.

Altres retrats de Conse

Mostrem a continuació alguns dels seus treballs, tots ells ja desapareguts, realitzats en algunes de les parets autoritzades per a la pràctica de l’art urbà.

MURAL A LA Paret FENT tàndem amb Bubble Gum
MURAL A LA Paret FENT tàndem amb vers 718

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: