Paraules perdudes

Si heu tingut l’oportunitat de descobrir artistes com Raymond Hains, Jacques Villeglé, François Dufrêne o Mimmo Rotella entendreu perquè col·loquem aquestes fotos en aquest bloc de “Art als Carrers de Barcelona”.

Els cartells superposats, deteriorats per la meteorologia i el pas del temps ens recorden a aquests affichisttes que recorrien els carrers recollint materials semblants a aquests per convertir-los en peces d’art que testimoniaven la vida urbana d’aquells anys 50-60.Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: