Mirades trencadisses

OBRA: Sense títol
ARTISTA: desconegut

Districte: Les Corts
Barri: Les Corts
Lloc: Plaça de Caba


A la plaça de Caba, decorant els anodins murs que la separen dels patis interiors al darrera d’un edifici d’habitatges, trobem un conjunt de murals realitzats amb la tècnica pròpia del trencadís. La majoria d’aquests murals són fragments de rostres que ens acompanyen amb les seves mirades. Un laboriós i lloable treball d’un artista, fins ara anònim per nosaltres, que dignifica els malmesos murs que decora.

Art musivari que ens retrotrau a el món hel·lenístic encara que utilitzant la tècnica pròpia del modernisme i que l’autor contemporitza amb l’enquadrament i el disseny del tema que representa: un conjunt de mirades, tan anònimes com el seu autor, que centren la seva atenció en la plaça on ens trobem. Un colorit misteri ens envolta.

A %d bloguers els agrada això: